Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Udskiftning af vinduer og montering af døre udføres professionelt

Hvis du skal have monteret nye vinduer eller døre, eller hvis dine nuværende døre og/eller vinduer blot trænger til en kærlig hånd, så er vi hos Tømrermester Kim Holm din garanti for et godt resultat.

Vi kan stå for både opmåling, bestilling af materialerne og selvfølgelig selve arbejdet med udskiftning af vinduer og montering af døre i dit hjem, uanset om du bor i Brønderslev, Hjørring, Vendsyssel eller øvrige områder.

Vi kan levere alle typer vinduer og døre

Vi benytter os af en række faste leverandører af både nye døre og vinduer, hvis kvalitet vi ubetinget kan stå inde for, og hvor pris og kvalitet stemmer overens. Du kan dermed være sikker på, at du får høj kvalitet til prisen, når du vælger at lade os stå for din vindues- eller dørudskiftning.

Vi er også eksperter i energioptimerede vinduer og ruder. På den måde kan du med en udskiftning af vinduer opnå et bedre indeklima i hjemmet, samtidig med at du sparer penge, mens du skåner miljøet.

Der findes rigtig mange forskellige slags vinduer og døre, og vi kan levere alle de forskellige typer. Vi kan fx både levere vinduer i træ/alu og plastik. Vi ved dog, at det kan være svært for dig som boligejer at vurdere, hvilke vinduer eller døre der vil være de helt rigtige til lige netop din bolig, og derfor står vi klar til at hjælpe dig.​

Vi hjælper dig med at træffe det rette valg for dig

Nye vinduer af træ er det sikre valg, hvis du leder efter kvalitetsvinduer, men der kan være flere andre muligheder, der er mindst lige så rigtige for dig i forhold til lige netop dine specifikke ønsker. Derfor står vi til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så vi kan sikre, at du får den helt rigtige løsning.

Med vores mangeårige erfaring og professionelle vurdering kan vi hjælpe dig med at foretage den rette afvejning af kvalitet, pris, funktionalitet og udseende, så du får den løsning, der passer bedst til dig og dit hus.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger den endelige pris af omfanget af opgaven samt af dine ønsker til materiale og fabrikat.

Vi ved, at standardløsninger ikke passer til alle huse, og derfor er vi altid klar til at tage imod alle de specialønsker, som vores kunder måtte have. Vi kan sørge for at bestille nye vinduer hjem i alle former og materialer, og det gælder også både tagvinduer og specialvinduer.

Uanset dine ønsker og behov til de nye vinduer efter mål kan du altid finde konkurrencedygtige priser hos os, og vi er ikke blege for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på lige netop din vinduesmontering.

Hvad koster montering af døre?

Vores priser på montering af døre afhænger bl.a. af, hvor mange døre vi skal udskifte, og om der er tale om udskiftning af indvendige døre, udskiftning af udvendige døre eller en udskiftning af både indvendige og udvendige døre. Derudover afhænger vores endelige pris også her af, hvad du har af særlige ønsker til materiale og fabrikat, men vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på den udskiftning af døre, som du har behov for.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige løsninger inden for montering af døre og udskiftning af vinduer, eller ønsker du at få udarbejdet et konkret, uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så skal du endelig bare tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 75 56 68, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@tm-kimholm.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt. 

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op med et godt tilbud. Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Tømrermester Kim Holm

CVR: 26572266

adresseinformation

​Tjørnevej 5, 9700 Brønderslev

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 40 75 56 68

E-mail: info@tm-kimholm.dk