Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde tilbydes

​Er det blevet tid til at få udskiftet taget på huset, eller er det opstået utætheder i taget, som skal repareres? Hvad enten dit nuværende tag trænger til en kærlig hånd i form af en større eller mindre tagrenovering, eller om det er ved at være tid til at få lagt et helt nyt tag på huset, så står vi hos Tømrermester Kim Holm klar til at hjælpe dig med dit tagarbejde.

Vi har mere end 35 års erfaring inden for bl.a. lægning af nyt tag og renovering af tag, som vi udfører for vores kunder i Hjørring, Brønderslev, Vendsyssel og omegn, og du er altid garanteret et professionelt stykke arbejde, når du lader os stå for din opgave.

Hvilke materialer kan vi arbejde med?

Som professionel tagdækker kan vi arbejde med rigtig mange forskellige materialer, uanset om der er tale om et helt nyt tag eller en tagreparation.​

​Vi kan bl.a. arbejde med følgende tagmaterialer:

  • Tagsten
  • Tagpap
  • Eternit​
  • Skifer
  • Stål​

Vælg den rigtige type tag til din bygning

Når der skal lægges et helt nyt tag på huset, vælger langt de fleste at få lagt et tag med enten tegl eller med tagpap. Det er nogle af de mest populære tagtyper, og det er der en række forskellige årsager til, men det er ikke nødvendigvis sikkert, at lige netop disse to typer tag passer til din bygning.

Det rigtige valg af tag handler nemlig både om udseende i forhold til resten af huset, tagets holdbarhed, behovet for vedligeholdelse, og endelig spiller prisen også en væsentlig rolle.

Skal du have lagt et nyt tag på dit hus, kan vi altid være behjælpelige, så du har de rette informationer at træffe dit valg af tagtype ud fra. Vi hjælper dig bl.a. med at foretage den rette afvejning af fordele og ulemper, og du er på den måde sikker på at få en fagmands professionelle vurdering, før du træffer en beslutning om en bestemt løsning.

Trænger dit tag til en renovering?

Dit tag udsættes for meget slitage i løbet af årene, og det kan derfor være nødvendigt med en tagrenovering fra tid til anden. Her kan vi hos Tømrermester Kim Holm foretage reparationer på dit eksisterende tag, ligesom vi også kan udskifte tagsten samt varetage stormskader og lignende opgaver. Uanset hvilken tagrenovering dit tag har behov for, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Hvad koster en tagrenovering?

Prisen på en tagrenovering varierer meget fra opgave til opgave. Der kan være meget stor forskel på, hvor omfattende en tagrenovering er, og hvor lang tid vi skal bruge på opgaven. Derfor udarbejder vi et godt tilbud til dig med en billig pris, når vi har været ude og undersøge forholdene omkring dit tag.

Udskiftning af tag har en række fordele

At udskifte et tag eller lægge et helt nyt tag er ikke så ligetil, som det umiddelbart kan virke til. Fx er det afgørende for både tagets holdbarhed og husets indeklima samt varmeudledning at få etableret et godt og solidt undertag. På den måde gør du ikke kun miljøet en tjeneste – du kan også spare penge på din varmeregning, og det vil kunne mærkes på din pengepung.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag varierer meget fra opgave til opgave. Den endelige pris afhænger i høj grad af, hvor mange kvadratmeter tag du har, der skal skiftes ud, og hvilken tagtype du vælger. Et eternittag eller et tegltag er som regel en dyrere løsning sammenlignet med et tagpaptag, men der kan være mange forskellige faktorer, der spiller ind. Derfor kommer vi gerne ud til en besigtigelse af dit tag, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud på et nyt tag til dig ud fra dine ønsker.

​Kontakt os og indhent et gratis tilbud på dit tagarbejde

Du er velkommen til at ringe til os på vores telefon 40 75 56 68, skrive til os på e-mail info@tm-kimholm.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du ønsker at bestille et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde. 

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op med et godt tilbud. Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Tømrermester Kim Holm

CVR: 26572266

adresseinformation

​Tjørnevej 5, 9700 Brønderslev

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 40 75 56 68

E-mail: info@tm-kimholm.dk