Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Nybyggeri, tilbygning og renovering af hus udføres af dygtige fagfolk

Drømmer du om at få mere plads i din bolig? Kunne du tænke dig at modernisere din bolig efter mange års slitage? Drømmer du måske om at få bygget et helt nyt hus? Uanset hvad dine ønsker og drømme er til din bolig, står vi hos Tømrermester Kim Holm klar til at hjælpe dig. Vi er et byggefirma med mange års erfaring inden for både nybyggeri, tilbygning til hus og renovering af hus, og vi kører både ud til kunder i Brønderslev, Vendsyssel, Hjørring og andre omkringliggende områder.

Vi kan egenhændigt levere alt træarbejdet til dit byggeri, og det gælder både de store linjer, som fx gulve, vinduesrammer, bjælker med videre, såvel som de helt små detaljer. Hvad enten der er tale om et stort og moderne nybyggeri i form af et boligbyggeri, et nyt sommerhus eller kolonihavehus, kan og vil vi varetage dit byggeri – ingen opgaver er for store eller for små til os.

Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du drømmer om at få renoveret din nuværende bolig, eller hvis du har brug for mere plads i form af en tilbygning til hus. Vi sørger for, at du får det resultat, som du drømmer om.​

Vi kan varetage din byggeopgave i en totalentreprise

Vi varetager gerne hele dit byggeri i en totalentreprise. I den forbindelse har vi en række faste og betroede samarbejdspartnere, som kan stå for alle dele af dit nye hus, sommerhus eller anden bolig. På den måde er du garanteret, at der bliver leveret håndværk af højeste kvalitet hele vejen igennem til nybyggeri, og samtidig slipper du for al besværet med at skulle koordinere mellem de forskellige håndværkergrupper – den proces klarer vi for dig. Vi har desuden også en række faste samarbejder med arkitekter.

Vi klarer alt fra husrenovering og tilbygning til hus til nybyg

Uanset om du ønsker en totalrenovering af hus, en ny garage, en større stue eller måske en tilbygning i form af en udestue, står vi klar til at løse opgaven. Ønsker du at bygge et helt nyt hus, så kan vi også klare opgaven, uanset om du foretrækker funkis, en topmoderne villa eller et hus i en klassisk stil.

Vi er fleksible og har meget stor erfaring med at opfylde specifikke ønsker og behov i forbindelse med ombygning, tilbygning, renovering og nybyggeri. Vi hjælper dig gennem dit byggeprojekt med professionel vejledning og sparring, så vi sammen kan finde den helt rette løsning.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på en tilbygning til hus afhænger hovedsageligt af, hvor stor en tilbygning du kunne tænke dig, og hvilke faciliteter den nye tilbygning skal rumme. Skal der fx være et badeværelse i tilbygningen, eller skal den bruges som en entre, en større stue eller noget helt tredje? Derudover afhænger prisen også af dine ønsker til materialer eller specialløsninger.

Hvad koster nybyggeri?

Prisen på nybyggeri afhænger ligeledes af, hvor mange kvadratmeter hus vi skal bygge, og hvilke materialer vi skal anvende. Der er meget stor prisforskel på, om vi skal bygge et helt nyt helårshus, eller om vi skal bygge en ny carport. Derfor udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud, når vi kender til dine ønsker og drømme.

Hvad koster renovering af hus?

En renovering af hus kan både være en meget begrænset opgave, såvel som det kan være en meget omfattende opgave. Den endelige pris kommer derfor helt an på, hvor omfattende din renovering er, og hvilke materialer vi skal bruge. Skal vi renovere hele dit hus, eller er det fx kun gulvene, der skal renoveres?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Uanset om du kunne tænke dig at bygge et helt nyt hus, at udvide boligen med en tilbygning, eller om du drømmer om at renovere og/eller ombygge din bolig, så kan du som udgangspunkt forvente, at din investering kan betale sig. Det kan fx være i form af lavere månedlige energiudgifter, eller det kan være i form af en højere værdi på boligen.

Vi er godt klar over, at en tilbygning til hus, renovering af hus eller et nybyggeri er en stor økonomisk post, og derfor står vi også klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig på lige netop den opgave, som du drømmer om at få udført.

Ring og hør nærmere på telefon 40 75 56 68 eller skriv til vores e-mail info@tm-kimholm.dk. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular, så ringer vi dig op. 

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op med et godt tilbud. Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Referencer​

​Firmainformation

Tømrermester Kim Holm

CVR: 26572266

adresseinformation

​Tjørnevej 5, 9700 Brønderslev

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 40 75 56 68

E-mail: info@tm-kimholm.dk