Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Kviste fremstilles efter dit ønske

Kviste kan have mange funktioner, og de er, sammen med en karnap, en nem og billig måde bl.a. at give et rum mere lys og give mere plads. Hos Tømrermester Kim Holm er opbygning af kviste på huse et af vores specialer og kerneområder, og vi står til rådighed for alle kunder i Brønderslev, Hjørring, Vendsyssel og omegn, som kunne tænke sig at udvide boligen med en kvist.

Vi fremstiller selv alle vores tagkviste i vores værksted i Brønderslev. Ved at bestille en færdig kvist vælger du en tidsbesparende løsning. Samtidig er kvaliteten i top, fordi det er nemmere for os at udføre arbejdet så grundigt som muligt, når vi står i et værksted og ikke skal lave de sidste detaljer, mens vi hænger på et tag.

Vi tilbyder mange forskellige typer kviste

Vi sørger altid for at fremstille lige præcis de typer kviste, som vores kunder gerne vil have. Her er det især vigtigt, at vinduerne har den funktion, som kunden ønsker. Samtidig er det vigtigt, at vinduerne passer æstetisk til resten af husets stil.

Langt de fleste vælger kviste, som er belagt med zink. Det skyldes bl.a., at det er den løsning, der kræver klart mindst vedligeholdelse, og som samtidig har den bedste holdbarhed. Derudover får du en kvist med et neutralt og stilrent udseende, der passer til alle bygninger.

Ønsker du en eller flere kviste belagt med zink, kræver det, at en blikkenslager udfører zinkarbejdet, så du kan få et godt resultat. Til det har vi en fast og meget rutineret samarbejdspartner, som hurtigt og til en god pris kan sørge for at udføre zinkarbejdet på kvisten.​

​Hvad koster en kvist?

Vores priser afhænger af, hvordan din nye kvist skal konstrueres, hvilken funktion den skal have, og om du ønsker en eller flere kviste. Derudover afhænger den endelige pris også af, om den skal være med eller uden zink. Vi tilbyder dog altid billige priser på vores færdige kviste, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og behov. 

Kontakt os og hør mere om tagkviste

Uanset om du går og overvejer, om en tagkvist kunne være en god tilføjelse til dit hus, eller om du helt præcist ved, hvilken kvist du vil have fremstillet, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information på telefon 40 75 56 68 eller e-mail info@tm-kimholm.dk. Alternativt kan du også kontakte os via kontaktformularen.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op med et godt tilbud. Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Tømrermester Kim Holm

CVR: 26572266

adresseinformation

​Tjørnevej 5, 9700 Brønderslev

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 40 75 56 68

E-mail: info@tm-kimholm.dk