Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

​Tømrermester Kim Holm er en relativt nystartet virksomhed – på trods af det, har vores tømrermester mere end 35 års erfaring med alle former for arbejde indenfor tømrerfaget. 

Vi kører fra Brønderslev og dækker meget af Nordjylland, hvor kan vi varetage alt i tømrerarbejde.

Hos Tømrermester Kim Holm er det vigtigste altid, at kunden er tilfreds, når vi går fra stedet. Derfor sørger vi ikke kun for at levere tømrerarbejde af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi sørger også altid for at overholde aftaler og tidspunkter, ligesom vi aldrig efterlader stedet, før det er helt ryddeligt og ser ud, som det skal.

Når man står over for et tømrerarbejde, kan der være mange forskellige muligheder for, hvordan man skal lave det. valg. Med vores professionelle viden og store erfaring, kan vi rådgive dig omkring, hvilke muligheder du har, og hjælpe dig med at træffe det rette valg. 

På den måde får du både et slutresultat både af høj faglig kvalitet, men som også passer til lige præcis det formål, som det skal bruges til – både ift. udseende og funktion.

For at se nærmere om vores kompetencer, og hvad vi udbyder, kan du se under vi tilbyder på hjemmesiden. Du er ligeledes altid velkommen til at ringe for at høre, hvad vi kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud på din næste tømreropgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Tømrermester Kim Holm

CVR: 26572266

adresseinformation

​Tjørnevej 5, 9700 Brønderslev

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 40 75 56 68

E-mail: info@tm-kimholm.dk